Feestjes

Is je zoon/ dochter jarig geweest? En geen idee wat je moet doen met al die ‘drukke’ kinderen tijdens het feestje?! Denk dan aan een kinderbootcamp in het bos! Kunnen ze al hun energie kwijt en wij organiseren alles! In overleg met de ouder(s)/ verzorger(s) stellen we het feestje samen en zorgen we samen voor een onvergetelijk feestje! Samenwerken, dansen, bootcampspelletjes, rennen en tijgeren is waar ze mee te maken krijgen tijdens het feestje.
Mocht het echt slecht weer zijn dan hebben we eventueel ook een zaal waar we in kunnen. We bekijken dan een dag van te voren of we naar buiten of naar binnen gaan.

De lesgevers weten hoe ze op een verantwoorde, veilige en creatieve manier een les moeten geven en zijn uitstekend geschoold in het begeleiden van kinderen.
De kinderen zijn 1,5 uur op een speelse manier in beweging en hebben een feestje waar ze nog lang over na zullen praten!

Wilt u kinderfeestje boeken? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier op deze site. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!

%d bloggers liken dit: