Hardloopclinic

Hardlopen voor beginners en gevorderden

Zou jij als beginner op een ontspannen manier willen leren hardlopen? Altijd al eens de Meppel City Run willen lopen? Vanaf 11 januari 2023 starten we met een nieuwe hardoopclinic voor beginners. De clinic is net voor de Meppel City Run klaar, zodat jij dit (samen met andere hardlopers van Sport Allee), zeker weten kunt rocken! Maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook lekker hardlopen voor jezelf is een mooi doel.

Robert en Lidia geven samen de training. Op deze manier hebben ze veel persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Zij hebben veel ervaring en al meerdere clinics voor Sport Allee gegeven.

De trainingen worden heel rustig opgebouwd: per week neemt de intensiteit iets toe. Dus ook zonder hardloopervaring kun je meedoen. Deze clinic bestaat uit 12 trainingen, altijd op maandagavond.

Locatie: Meppel
Startplek: IJsbaan Bergierslanden
Duur: 12 weken, woensdag
Tijd: 19.30 – 20.30u
Startdatum: 11 januari 2023
Kosten: leden €64,95 per persoon / niet-leden €99.95 per persoon
Aanmelden: mail naar info@sportallee.com

Hardloopclinic gevorderden

12 april 2023 start de hardloopclinic voor gevorderden. Deze hardloopclinic is gericht op de mensen die in ieder geval 30 minuten achter elkaar kunnen hardlopen. Het tempo maakt niet uit. Hierbij leer je om je eigen prestaties te verbeteren maar krijg je ook plezier tijdens het hardlopen. En ook minstens zo belangrijk, je leert ontspannen, makkelijker en soepeler te rennen.

Deze clinic wordt gegeven door Robert en wordt daarbij geassisteerd door Lidia. Je hebt dus begeleiding van twee professionele lopers die je helpen om aan je eigen doelen te werken en je te verbeteren waar jij dat graag wil. Je kan aan deze training deelnemen door een abonnement af te sluiten of een strippenkaart te kopen bij Sport Allee. Deze hardlooptrainingen worden elke week doorlopend gegeven. Ook een mooi vervolg als je de hardloopclinic voor beginners hebt gevolgd!

Locatie: Meppel
Startplek: Welkoop Meppel Noord
Duur: 7 lessen
Tijd: 19.30u – 20.30u
Startdatum: 12 april 2023