Aanbod

Hoe het werkt

Bij Sport Allee bieden we verschillende groepslessen aan. Je kan met je abonnement of strippenkaart elke les proberen om te ervaren wat het beste bij jouw doelen, interesse en voorkeuren passen. De lessen variëren per keer en proberen we voor elk niveau uitdagend te maken.

De app

Sport Allee biedt een andere vorm van sporten dan de meeste sportscholen of sportgroepen. Zo hebben wij een app laten ontwikkelen waarin je gemakkelijk kan aangeven welke les je wil bijwonen of je kan inschrijven voor een proefles. Toch liever een andere les? Geen probleem in- en uitschrijven is zo geregeld. Wij blijven continu zoeken naar de makkelijkste en meest laagdrempelige manieren om te sporten. Dit combineren wij graag met technologische snufjes. Ook is in onze app een rooster te vinden van de lessen. Deze kan je natuurlijk ook gewoon hier vinden. Daarnaast zijn onze trainers persoonlijk bij jou en jouw voortgang betrokken. We zijn namelijk meer dan een sportclubje, wij zijn een community. Alles wat we doen is daar dan ook op gericht. Zo maken we sporten plezierig en uitdagend tegelijk. Precies hoe het hoort als je het aan ons vraagt!

Persoonlijke begeleiding

Wil je graag intensief aan de slag met veel persoonlijke begeleiding? Dan is Personal Bootcamp iets voor jou! Je kan hier individueel een bootcamptraining volgen of in een duo. Het voordeel hiervan is dat de trainster je veel kan aansturen op je techniek en je persoonlijke doelen. Ook als de drempel nog te groot is om in een groep te sporten is dit een ideale opbouw. Je went dan langzaam aan het buitensporten en je eigen doel zal zichtbaar verbeteren.

Klik gerust even rond

In het onderstaande menu wordt elke groepsles toegelicht en kan je meer lezen over de inhoud van de trainingen. Klik op een training en ervaar het zelf! Benieuwd naar de kosten? Klik hier.

Wat wordt jouw volgende training?

BOOTCAMP
BOXING BOOTCAMP
PERSONAL BOOTCAMP
OUDER & KIND BOOTCAMP
HARDLOOPCLINIC & -TRAINING
POWER
PILATES
BEGINNERS BOOTCAMP