Over ons

Sport Allee

Historie

Een ongebruikelijke naam en daarom ook uniek. Graag leggen we je uit waar het voor staat. Een allee is een Laan (een weg) maar is ook een aanmoediging om door te gaan (allee is gaan in het Frans), een kreet. Aangezien Annelien Laan de volledige naam is van de oprichtster, kwamen alle elementen samen in de naam. Sporten, doorpakken, een visie op de horizon en gaan met die banaan: Sport Allee.

Gains

Sport Allee is begonnen met een enkel uur in Rouveen en Meppel. Al snel werd de vraag groter en kwamen er steeds meer trainers en locaties bij. Nu 3 jaar verder hebben we 5 locaties en is er bijna elke dag gelegenheid voor de sporters om te komen sporten. We blijven ontzettend hard groeien en het kan ons niet hard genoeg gaan. We hebben nog zo veel toffe plannen voor de toekomst dat we ons enthousiasme moeilijk kunnen bedwingen. Volg je ons al op Instagram? Dan kan je onze groei namelijk volgen! Vinden we leuk.

Daarnaast hebben we ook een app laten ontwikkelen. Hierin kan je je gemakkelijk inschrijven voor de lessen, informatie vinden, of je abonnement aanpassen. Alles om dat sporten dus zo laagdrempelig mogelijk te maken!

Waarom we buiten sporten

Sport Allee heeft als belangrijke kernwaarde: buiten sporten. Hoe veel mensen gaan wel niet van hokje tot hokje. Van scherm tot scherm. Het is dan ook voor velen even wennen om een uur buiten (soms in de kou en soms in de hitte) door te brengen. Maar het went, er zitten zelfs ontzettend veel voordelen aan. Zo hebben de sporters heerlijk de ruimte. Ook is er buiten ontzettend veel variatie mogelijk. Vaak maken we dan ook gebruik van de materialen die we onderweg tegenkomen. Zo krijgen bos of een parkje ineens een hele andere beleving. Tot slot is er veel zuurstof in de lucht en pak je ook vitamine D tijdens het sporten. Je wordt er een gelukkiger persoon van! Buiten zijn hoort bij de mens en wij staan voor gezondheid. Niet alleen qua beweging dus.

Visie

Mensen op een laagdrempelige manier in beweging laten komen. Zich buiten vrij voelen en met een goed gevoel weer naar huis gaan. Bootcamp klinkt in die zin zwaar maar het is voor elk niveau haalbaar. We proberen veel mensen te bereiken en een gezonder en fitter leven bieden en dit samen halen. Wij proberen het plezier en de passie voor ons vak over te brengen op de sporters en dat ze er zin in hebben om te komen sporten. Dat ze er niet alleen voor staan maar dat we samen sterk zijn en elkaar fitter kunnen maken. In de toekomst blijven we ons ontwikkelen op verschillende vlakken, vinden we de mening van de sporters erg belangrijk en proberen we Sport Allee te laten groeien, met elkaar!

De trainers

Tijd voor een voorstelrondje! Hieronder vind je al onze trainers.

Robert & Lidia

Onze doorgewinterde hardloop guru’s. Met deze twee runners krijg je plezier in het hardlopen! Samen hebben ze veel kennis en ervaring en weten dit goed over te brengen.

Fatine

Deze powervrouw geeft boxing bootcamp. Aan energie zeker geen gebrek! Je leert bij haar de juiste technieken van het boksen en je komt met een voldaan gevoel weer thuis!

Jetty

Deze vrolijke en enthousiaste meid geeft de bootcamptrainingen in Ruinerwold. Wil je een fanatieke les met veel power, sluit dan bij Jetty haar trainingen aan!

Alien

Deze stoere bootcamptrainster verzorgd de trainingen in de Oosterboer (Meppel) . Alien maakt er altijd een feestje van en zorgt voor uitdagende en gevarieerde trainingen! Lekker fanatiek en ontzettend enthousiast is deze dame!

Desi

Deze enthousiaste en creatieve sportgirl geeft de bootcamptrainingen in Meppel. Door haar energie krijg jij energie!

Annelien

Eigenaresse van Sport Allee. Neem je contact op met ons, dan krijg je Annelien aan de lijn. Annelien geeft alle bootcamptrainingen in Staphorst. Daarnaast is ze actief op de donderdagavond in Ruinerwold met power en pilates. Ook is Annelien personal trainer en kan ze je persoonlijk begeleiden bij het halen van je doelen. Ze haalt het beste uit jezelf!

Danny

Deze topper is vooral actief achter de schermen en staat altijd klaar om een les over te nemen in geval van nood. Bereid je dan maar vast voor, tijd om te kletsen krijg je niet.