Ouder & kind bootcamp

Hoe het werkt

In de schoolvakanties organiseren wij ‘ouder & kind bootcamp’! Samen klimmen, klauteren, kruipen en springen met jouw kleine held(in). Spelenderwijs werken we aan jullie conditie, kracht, snelheid, lenigheid, coördinatie en wordt de motoriek verbeterd.

Zelf sta ja natuurlijk ook niet stil! Je vormt samen met je kleine held(in) een geweldig team en ga je samen de uitdagingen aan!

De volgende datum zal bekend gemaakt worden via Instagram en Facebook. Houd dit dus goed in de gaten en meld je dan aan.

Ook kan je een bootcamp aanvragen voor je kinderfeestje-!

Is je zoon/ dochter jarig geweest? En geen idee wat je moet doen met al die ‘drukke’ kinderen?! Denk dan aan een dit leuke sportieve feestje! Kunnen ze al hun energie kwijt en wij organiseren alles! In overleg met de ouder(s)/ verzorger(s) stellen we het feestje samen en zorgen we samen voor een onvergetelijke tijd! Samenwerken, dansen, bootcampspelletjes, rennen en tijgeren is waar ze mee te maken krijgen tijdens de kinderbootcamp.

De lesgevers weten hoe ze op een verantwoorde, veilige en creatieve manier een les moeten geven en zijn uitstekend geschoold in het begeleiden van kinderen.
De kinderen zijn 1,5 uur op een speelse manier in beweging en hebben een feestje waar ze nog lang over na zullen praten! 

Wilt u een kinderfeestje boeken? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier op deze site. U hoort dan zo snel mogelijk van ons!