Pilates

Elke donderdagavond om 19.15u geven wij online Pilates. Dit kan je goed volgen vanuit je woonkamer. Het enige wat je nodig hebt is een matje en je telefoon.

Pilates is erg goed voor je lichaam. We trainen hierbij de dieper gelegen spieren en ook de kleine spieren in je lichaam worden aan het werk gezet. Daarom is het een goede tegenhanger tegenover bootcamp, waarbij we vooral onze grote spiergroepen aanspreken.
Als je last van je rug of je bekken hebt dan is Pilates een goede training om te volgen. We trainen vanuit een goede concentratie en controle over het lichaam. Daarbij besteden we veel aandacht aan de ademhaling en werken we vanuit de lengte. Na pilates voel je dat je hele lichaam aan het werk is geweest op een fijne manier.
Als je denkt dat het zweverig is, doe dan vooral een les mee en ik weet zeker dat je daarna het tegenovergestelde denkt.

Geen abonnement of strippenkaart maar wil je toch mee doen? Voor €4,- per keer kan je aansluiten bij de training van 30 minuten. Doe ons gerust een berichtje als je wil aansluiten of vraag een proefles aan via deze site.

%d bloggers liken dit: