Power

Hoe het werkt

Bij de powerles werken we gezamenlijk aan onze kracht. Dit doen we door middel van barbells, gewichten en steps. Veel vrouwen hebben het idee dat als ze aan kracht gaan werken, ze een overdreven gespierd lichaam krijgen. Niets is minder waar. Kracht is in veel opzichten erg goed voor het lichaam en onze powerlessen zorgen ervoor dat je sterker, fitter en slanker wordt. Maar niet overdreven gespierd. Wil jij dus graag sterker worden, maar geen body builder worden? Lees dan even verder.

Wanneer je een cardio oefening doet, verbrandt het lichaam calorieën op het moment dat je beweegt. Bij krachttraining ligt dit net niet iets anders. Zo worden er calorieën verbrand op het moment dat de oefeningen uitgevoerd worden, maar ook wanneer je lichaam rust. Dat betekent dus dat je niet buiten hoeft te hijgen en puffen om een strak lichaam te krijgen. Win-win vind je niet?

De les duurt vijftig minuten en kan zowel binnen als buiten gegeven worden. Je kan de les volgen op jouw eigen niveau en wij bieden altijd persoonlijke begeleiding. Daardoor weet je zeker dat je de oefeningen niet verkeerd zult uitvoeren en daarmee blessures uitlokt. Ook niet geheel onbelangrijk! Daarnaast is het ook gewoon hartstikke gezellig om in een groep te sportenn. Je weet wat ze zeggen: gedeelde smart is halve smart. Ready?

Power wordt op donderdagavond op onze locatie in Ruinerwold gegeven

Benieuwd? Doe mee!

Deze is gratis en geheel vrijblijvend.